TEL: +386 70 863 811
Ustvarjena z občutkom za varnost, estetiko in udobje

Notranja vrata

Vrata so tisti element vašega doma, ki zaokroži celoto. Skupek funkcionalnosti in dekorativnih razsežnosti, ki jih lahko izberete sami. Naši mojstri pomagajo pri vseh fazah izbire – svetujejo, izmerijo, izdelajo, dostavijo in montirajo kakovostna in estetsko dovršena vrata, skladna z vašim domom in željami.

Pestra izbira notranjih vrat izdelanih po naročilu. Za vsa notranja vrata izdelujemo v celoti masivne podboje. Uporaba skritega ali vidnega okovja z magnetno ključavnico.

Standardna notranja vrata

V liniji "Standardna notranja vrata" lahko najdete kvalitetna lesena vrata različnih površin. Izbirate lahko med površinami, kot so furnir, beli lak, CePaL in Dekor. Naša standardna vrata so modernega zaobljenega videza in daje veliko izbiro različnih svetlobnih izrezov, sredic in funkcijskih značilnosti.

Design notranja vrata

Vrata ki jih odlikujeta visoka kvaliteta in moden izgled. Vrata so primerna za različne prostore: tako za novogradnje, kot starejše hiše, stanovanja in ostale prostore.

Stilna notranja vrata

Z brezčasno obliko in uravnoteženo strukturo se stilna notranja vrata harmonično spajajo v uravnotežen življenjski stil.

Steklena vrata

Pustite svetlobi v vaš dom, z našimi steklenimi vrati. Odločite se med standardnimi ali design kaljenimi stekli.

Drsna vrata

Drsna notranja vrata so sodoben sistem, ki omogoča zelo dober izkoristek prostora. Do danes so bile klasične rešitve drsnih vrat neestetske, slabše funkcionalnosti in niso optimalno izkoriščale prostora.

Notranja vrata s skritimi podboji

Notranja vrata nevidnimi podboji imajo posebna skrita nasadila in magnetno ključavnico tako, da je okovje nevidno. Možnost dobave notranjih vrat s skritimi podboji je poleg klasičnih enokrilnih notranjih vratih še v različnih kontrukcijskih rešitvah kot so: dostropna vrata, dvokrilna vrata, drsna vrata v steno brez podboja ipd.